Webinar AEO-Control Framework tool

Tegenwoordig zijn AEO en compliance niet meer weg te denken. Dat betekent echter niet dat altijd alles even helder is. Wat moet een bedrijf nu precies doen en welke maatregelen moet zij nemen om ‘in control’ te zijn? Procedures, interne controles, audits en monitoring zijn de centrale thema’s. Een AEO- of Compliance Control Framework kan daarbij dienen om de compliance volledig te borgen.

Geen omkijken naar het voldoen aan de AEO-vereisten, de guidelines en zelfs de 5e richtlijn? En toch zeker weten dat de AEO-status “in control” is!

Niet meer zoeken in stapels documenten, maar toch een maximale beheersing in het kader van AEO en Quality Management. Dit wilt u toch ook? Wij bieden u dé oplossing. Met de AEO-Control Framework tool heeft u een integraal systeem. Een web-based, prettig en bovendien gebruiksvriendelijk systeem.

Wanneer u hiernaast uw gegevens achterlaat, neemt één van onze adviseurs contact met u op voor het plannen van een (persoonlijk) gratis webinar.

Met als basis onze omvangrijke kennis van alle ins en outs op het gebied van Douane, ervaring in vele tientallen AEO-trajecten alsmede de monitoring ervan en gesprekken met Douane en andere organisaties hebben wij de AEO tool ontwikkeld.