Samenwerkingsverbanden

Customs Knowledge werkt samen met Van Traa Advocaten en Grant Thornton

Samenwerking met van Traa Advocaten

Per 1 januari 2020 werken de kantoren van Customs Knowledge en Van Traa Advocaten intensief met elkaar samen. De twee kantoren richten zich gezamenlijk op geïntegreerd juridisch advies ten aanzien van transport, handel, douane en verzekeringen. Met deze samenwerking  spelen wij in op de toenemende vraag naar geïntegreerde kennis van zowel het douane- als ook transport-, verzekerings- en handelsrecht bij internationale goederenstromen.

Met onze gezamenlijke expertise op het gebied van douane en internationale handel sluiten we nog beter aan op de adviesvragen in de logistiek en het vervoer van vandaag en morgen. Ook bezorgt de samenwerking meer slagkracht. De kennis en ervaring van beide kantoren vormen een waardevolle aanvulling op de bestaande juridische dienstverlening aan bedrijven die actief zijn in de internationale goederenhandel, industrie  en logistiek.

Samenwerking met Granth Thornton

Grant Thornton en Customs Knowledge werken per september 2021 samen. De twee kantoren richten zich op een geïntegreerd advies ten aanzien van fiscale vraagstukken op het gebied van douane & BTW.

De vraag naar een allesomvattende aanpak van zowel het douanerecht als de omzetbelasting (btw) en andere fiscale rechtsgebieden bij internationale goederenstromen neemt toe. Met deze samenwerking bieden Grant Thornton en Customs Knowledge deze allesomvattende aanpak aan. Onze beide kantoren vullen elkaar aan: Customs Knowledge richt zich vooral op vraagstukken op het gebied van het douanerecht, waar Grant Thornton gespecialiseerd is in onder meer btw-vraagstukken en transfer pricing-vraagstukken binnen internationale handel, logistiek en vervoer.