Van Traa Advocaten en Customs Knowledge gaan samenwerking aan

Van Traa Advocaten en Customs Knowledge gaan samenwerking aan; geïntegreerde aanpak voor transport, handel, douane en verzekeringen
Door Gerda
maandag 6 januari
Gerda
Let op: deze publicatie is verouderd!

Persbericht van 06-01-2020:

Van Traa Advocaten en Customs Knowledge gaan samenwerking aan; geïntegreerde aanpak voor transport, handel, douane en verzekeringen

Van Traa Advocaten en Customs Knowledge starten vanaf 1 januari 2020 een intensieve samenwerking. Hiermee spelen ze in op de toenemende vraag naar geïntegreerde kennis van zowel het douane- als ook transport-, verzekerings- en handelsrecht bij internationale goederenstromen. Cliënten zijn zo verzekerd van een breed en uniek pakket aan juridische expertise op deze gebieden.

De twee kantoren zijn complementair in diensten en producten. Bart Boersma (Customs Knowledge): “Wij zijn erg verheugd over de samenwerking met Van Traa Advocaten. Zo kunnen we onze gezamenlijke expertise op het gebied van douane en internationale handel beter laten aansluiten op de adviesvragen in de logistiek en het vervoer van vandaag en morgen.” Vincent Pool (Van Traa Advocaten) vult aan: “Samen hebben we meer synergie en slagkracht. De kennis en ervaring van Customs Knowledge vormt een waardevolle aanvulling op de bestaande juridische dienstverlening van het Rotterdamse Van Traa aan bedrijven die actief zijn in de internationale goederenhandel, industrie en logistiek.”

Met onder meer de Brexit op komst en de van oudsher sterke banden met de regio Rotterdam en het havengebied in het bijzonder, verwachten beide partijen veel van deze samenwerking.

Van Traa Advocaten (61 medewerkers) is specialist op het gebied van transport & logistiek, internationale handel en  verzekering & aansprakelijkheid.

       

Foto: Jolien Kruit (Van Traa Advocaten, Bart Boersma (Customs Knowledge), Samantha Zwart-Speelman (Custom Knowledge) en Vincent Pool (Van Traa Advocaten)

Hoewel aan de totstandkoming van deze uitgave de uiterste zorg is besteed, aanvaardt Customs Knowledge geen aansprakelijkheid voor eventuele fouten en onvolkomenheden, noch voor de gevolgen hiervan. Dit artikel is niet bedoeld als een specifiek advies. Zie in dit kader ook de Algemene Voorwaarden van Customs Knowledge BV.