Bram van Breukelen

Adviseur

"Best of both worlds: jarenlange ervaring van werken bij de Douane, maar ook in de adviespraktijk"

Na 30 jaar lang bij de Nederlandse Douane werkzaam te zijn geweest, is Bram in 2008 als adviseur bij Customs Knowledge in dienst getreden. In zijn rol als adviseur adviseert en procedeert hij voor cliënten op het gebied van douanerecht. De specialisatie van Bram ligt op het gebied van classificatie, douanewaarde en herkomst & oorsprong.

Bij Customs Knowledge heeft Bram een indrukwekkend aantal mooie en grote successen op zijn naam staan. Naast het adviseren en procederen heeft Bram ook het lesgeven in zijn bloed zitten, hetgeen mag blijken uit de vele trainingen en opleidingen die hij geeft. De laatste jaren houdt Bram zich ook bezig met de ondersteuning van bedrijven in het kader van de AEO-status.

De toegevoegde waarde van Bram is de jarenlange ervaring binnen de Nederlandse Douane en zijn kennis en netwerk als gevolg van de diverse functies die hij heeft bekleed.

Bram woont in Sittard en werkt ook vanuit die plaats. Hij is getrouwd en heeft een dochter. Ook is hij trotse opa van zijn twee kleinkinderen. Bram houdt niet van stil zitten en geniet van het (bourgondische) leven. Hij gaat graag op reis, maar zit ook graag in Sittard op de markt voor een hapje en een drankje.

Nederlandse Orde van AdvocatenNederlandse Vereniging van Advocaten - BelastingkundigenRegister Belastingadviseurs