Gerda Tuinstra-Room

Marketing

"Stap zo nu en dan uit je comfort-zone. Alleen dan kun je echt nieuwe dingen ervaren en groeien"

Gerda is sinds 2010 werkzaam bij Customs Knowledge en houdt zich bezig met de (online) marketing. Ze is medeverantwoordelijk voor het uitdenken, het opstellen, het beheren en optimaliseren van (nieuwe) marketingstrategieën. Haar hoofdtaak is om de verbinding te zoeken tussen sales, marketing en de doelgroep van Customs Knowledge. 

Een goed voorbeeld hiervan is het Nationaal Douanecongres en Trade Compliance Congres, voor Customs Knowledge hét kennis en marketing evenement van het jaar. Gerda zorgt er mede voor dat Customs Knowledge dit jaarlijks samen met evofenedex en SDU kan organiseren.

Daarnaast is Gerda tevens het aanspreekpunt voor veel van onze klanten die een opleidingsvraagstuk hebben. Zij coördineert en organiseert de opleidingen en expertsessies die Customs Knowledge aanbiedt.

Gerda woont samen met haar man en twee kinderen in Langezwaag. In haar vrije tijd geniet ze erg van het buitenleven: of dit nu wandelen met de honden is of de verzorging en training van haar paarden. Ook onderneemt ze graag leuke uitstapjes met haar gezin.