Lidwina Hoekstra

Advocaat

"Samen werken naar succes"

Lidwina studeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen (afstudeerrichting strafrecht en criminologie) en heeft daarna diverse postacademische opleidingen afgerond. Vanaf 2006 is Lidwina advocaat en ze heeft dan ook ruime ervaring in de algemene praktijk. Ze was lange tijd als docent verbonden aan de Hanzehogeschool in Groningen, waar ze diverse strafrechtelijke en bestuursrechtelijke vakken gaf. Sinds april 2018 is zij als advocaat werkzaam bij Customs Knowledge en houdt zich vooral bezig met de civielrechtelijke en strafrechtelijke praktijk.

Lidwina werkt vanuit kantoor Heerenveen waar zij vlakbij, samen met haar gezin, woont. In haar vrije tijd is ze actief binnen diverse stichtingen en verenigingen en de medezeggenschapsraad van de basisschool. Ook is ze met enige regelmaat te vinden in de sportschool of bij de lokale sportvereniging. Je kunt haar ook tegenkomen bij (rock)concerten. Verder geniet Lidwina er erg van om met haar gezin er op uit te trekken of om gezellig te gaan eten met vrienden.

Lidwina heeft zich in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten met het rechtsgebied strafrecht geregistreerd.

Nederlandse Orde van Advocaten Nederlandse Vereniging van Advocaten - Belastingkundigen Register Belastingadviseurs