Stefanie de Heij

Juridisch medewerker

“Een eerste indruk van een bedrijf, krijg je maar één keer”

Al vanaf 2010 is Stefanie werkzaam en verbonden met Customs Knowledge. Ze is als secretaresse gestart en inmiddels doorgegroeid als juridisch medewerker. Als een van de eerste aanspreekpunten van Customs Knowledge heeft u haar vast en zeker al eens aan de telefoon gehad. Buiten de juridisch secretariële werkzaamheden verzorgt Stefanie ook de know-how binnen ons kantoor. Zo ondersteunt ze het “CCP team” met het op- en uitzoeken van jurisprudentie, wetgeving en relevante publicaties. Ook zorgt zij ervoor dat collega’s in complexe dossiers het overzicht behouden.

Stefanie is enthousiast, nauwkeurig, een doorpakker en heeft plezier in haar werk. Ze coördineert alle inkomende en uitgaande informatiestromen en -processen binnen het secretariaat en fungeert als intermediair tussen de adviseurs van Customs Knowledge en de klant.

Stefanie is woonachtig in Gorredijk en moeder van drie zoons. Stefanie is creatief en dit laat ze graag terugzien in de inrichting van haar huis maar ook binnen kantoor.

Nederlandse Orde van AdvocatenNederlandse Vereniging van Advocaten - BelastingkundigenRegister Belastingadviseurs