Stefanie de Heij

Juridisch medewerker

“Kwaliteit creëer je door ook kritisch op jezelf te kunnen zijn”

Al vanaf 2010 is Stefanie werkzaam bij Customs Knowledge. Ze is als secretaresse gestart en inmiddels doorgegroeid als juridisch medewerker. Als een van de eerste aanspreekpunten van Customs Knowledge heeft u haar vast en zeker al eens aan de telefoon gehad. Ze coördineert alle inkomende en uitgaande informatiestromen en -processen binnen het secretariaat en fungeert als intermediair tussen de adviseurs van Customs Knowledge en de klant of rechtsinstelling. 

Buiten de juridisch secretariële werkzaamheden zorgt zij ervoor dat collega’s in complexe dossiers het overzicht behouden, is ze (mede) verantwoordelijk voor de facilitaire zaken binnen kantoor en zorgt ze voor de nodige dosis humor.

Stefanie is een bezige bij, enthousiast, nauwkeurig, een doorpakker en heeft plezier in haar werk. Ze is woonachtig in Gorredijk en moeder van drie zoons. Stefanie ziet zichzelf als spiritueel, handig en creatief. Naast haar werk bij Customs Knowledge houdt zij zich bezig met het geven van Reiki behandelingen en holistische therapie. 

Nederlandse Orde van AdvocatenNederlandse Vereniging van Advocaten - BelastingkundigenRegister Belastingadviseurs