Vera Lettinga

Manager

“Verbinden en samenwerken met humor als rode draad”

Vera werkt sinds 2018 bij Customs Knowledge als manager. Daarvoor heeft ze jarenlange werkervaring opgedaan in verschillende rollen en diverse organisaties in het juridisch domein, vooral als zelfstandig ondernemer.

Ze is verantwoordelijk voor de totale operationele bedrijfsvoering (HR, facilitair, inkoop, marketing, secretariaat en ICT) en lid van het managementteam. 

Het verbinden van mensen en organisatieontwikkeling zijn thema's die haar interesseren. Als leidinggevende werkt zij graag op een praktische manier met een team aan het bereiken van concrete bedrijfsdoelstellingen. Met de focus op het verbeteren van processen en het leveren van een professionele en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening naar de klant.

Haar kracht is om mensen en processen van binnen en buiten de organisatie met elkaar te verbinden om samen optimaal te presteren. Dit alles vanuit positiviteit, humor, energie en creativiteit. Met deze instelling levert ze een bijdrage aan de ontwikkeling van de organisatie in het algemeen en aan het werkplezier van het team in het bijzonder.

Vera werkt en woont in Heerenveen. Ze is getrouwd en heeft twee dochters en een zoon. In haar vrije zingt ze graag en staat ze op het toneel. Ook houdt ze van sporten zoals hardlopen en kickboksen. Samen met haar gezin gaat Vera graag op reis.