Gratis webinar EUDR

Hoewel de wetgeving al een tijdje bekend is, heerst er nog veel onduidelijkheid over de uitwerking van de verordening en de praktische implementatie binnen bedrijven. Op 3 oktober 2024 organiseren wij daarom een gratis webinar, waarbij wij dieper ingaan op de ontbossingsverordening (EUDR).

 Gratis webinar EUDR

Tijd: 10:00

In de voortdurende strijd tegen de ontbossing en het behoud van de wereldwijde biodiversiteit, worden met de invoering van de ontbossingsverordening – ook wel aangeduid als de EUDR –vanaf 30 december 2024 nieuwe verplichtingen opgelegd. Marktdeelnemers en handelaren die handelen in specifieke producten, gemaakt van bepaalde grondstoffen, zoals palmolie, soja, cacao, runderen, koffie, rubber en hout moeten dan onder meer een zorgvuldigheidsverklaring indienen voorafgaand aan de in- of uitvoer van een EUDR-product 

Hoewel de wetgeving al een tijdje bekend is, heerst er nog veel onduidelijkheid over de uitwerking van de verordening en de praktische implementatie binnen bedrijven. Op 3 oktober 2024 organiseren wij daarom een gratis webinar, waarbij wij dieper ingaan op de verordening.

Aanmelden

Aanhef