Onze partners

Wij willen voor onze klanten het maximale halen uit alle douanevraagstukken. Hoewel wij specialist zijn, kunnen ook wij niet altijd alles zelf. Daar hebben we een netwerk van partners voor nodig. Door samen op te trekken met deze experts kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Elk van onze partners heeft zijn eigen profiel met zijn eigen specifieke kenmerken, maar als grote overeenkomst dat wij een goede ervaring en prettige samenwerking met ze hebben. En daar worden onze klanten weer blij van!

This page is also available in English. Click here for the English version.

AEB-software ondersteunt de global trade en logistieke processen van meer dan 5.000 bedrijven uit meer dan 35 landen. AEB biedt oplossingen voor douane management, trade compliance en intralogistiek. Customs Knowledge en AEB werken samen bij het inrichten en automatiseren van douaneprocessen binnen bedrijven. Thema’s waarop AEB Nederland en Customs Knowledge elkaar aanvullen, zijn bijvoorbeeld de classificatie van goederen, land van oorsprong en export control. AEB Nederland levert de tools die bedrijven ondersteunen bij het inrichten van waterdichte procedures op het gebied van invoer, uitvoer, classificatie en monitoring & alerting.

evofenedex is een ondernemersvereniging en hét netwerk van Nederlandse handels- en productiebedrijven met een logistieke of internationale operatie. evofenedex zorgt dat leden hun logistiek optimaal organiseren en beter internationaal kunnen ondernemen. Op diverse gebieden zijn de evofenedex en Customs Knowledge elkaars sparringpartner. In het bijzonder zijn zij in het kader van het “member benefit program” aan elkaar verbonden. Ook is evofenedex mede-organisator van het Trade Compliance Congres.

FENEX, is dé Nederlandse Organisatie voor Expeditie en Logistiek. Al meer dan 100 jaar behartigt FENEX, als brancheorganisatie van expediteurs/logistieke dienstverleners, de belangen van bijna 400 nationale ondernemingen. Deze gemeenschappelijke belangenbehartiging is gericht op versterking van de positie van de georganiseerde expediteur/logistiek dienstverlener in Nederland.
Customs Knowledge is geassocieerd lid van de FENEX.

SDU is de grootste uitgever van wet- en regelgeving op het gebied van douane. Niet alleen treedt Customs Knowledge op als annotator van het vakblad Douanerechtspraak, ook werken Customs Knowledge en de Sdu op allerlei andere gebieden nauw met elkaar samen. Het jaarlijkse Nationaal Douanecongres en het Trade Compliance Congres zijn hier sprekende voorbeelden van.

Akkermans Customs Consultancy

Akkermans Customs Consultancy richt zich op advies, controles, interim-management en ondersteuning bij projecten in de internationale handel en grensoverschrijdende logistiek. Akkermans Customs Consultancy heeft veel ervaring met en kennis van douanesoftwarepakketten. Akkermans Customs Consultancy biedt wat dat betreft een goede aanvulling op onze diensten.