Dianne Beurskens-Weijers

Adviseur

"De waarde van resultaat ligt in het bereiken ervan"

Dianne is als onafhankelijk consultant verbonden aan Customs Knowledge. Ze studeerde Logistiek en Technische Vervoerskunde aan de voormalige Verkeersacademie (NHTV). Daarna studeerde zij Fiscale Advocatuur (fiscaal- en strafrecht) aan de Universiteit Leiden. Na haar studie vervulde ze diverse functies binnen de Douane, waarvan de laatste vijf jaar als boete-fraudecoördinator en contactambtenaar voor de douaneregio’s in Rotterdam en Roosendaal. Na 19 jaar werkzaam te zijn geweest bij de Douane heeft zij besloten om haar expertise en ervaring toe te passen binnen de advieswereld.

Dianne is een gedreven, analytisch ingestelde jurist. Zij heeft uitgebreide ervaring in het procederen voor de gerechtelijke instanties over de indeling van goederen, waardebepalingen en accijnsgerelateerde zaken. Haar specialisme ligt op het terrein van douane en strafrecht: vervolgen, opsporen en bestraffen.

Dianne woont samen met haar man en dochter in Barendrecht. Ze houdt ervan om uit eten te gaan met haar gezin of naar het theater en de film te gaan met vriendinnen. Ze reist graag om zo steeds meer van de wereld te ontdekken, met nieuwe natuur en cultuur. Australië is haar favoriete bestemming vanwege de prachtige diversiteit in dat land.

Nederlandse Orde van AdvocatenNederlandse Vereniging van Advocaten - BelastingkundigenRegister Belastingadviseurs